Lunchmeny Vecka 17

Tisdag: Pappardelle med kyckling, crème på semitorkad tomat & ruccola, basilikaolja, rostad zucchini och parmesan -125:-

Onsdag: Pankofriterad sej med tartarsås, gröna ärtor, rädisor, fänkål & gräslöksolja, kokt potatis – 125:-

Torsdag: Tuppfärsbiff med ratatouille, sotad fetaost, ramslökscrème, picklad rödlök och ruccola- 125:-

Fredag: Kalv med dillglacerade morötter, picklad gurka, västerbottenkrisp, sötsyrligsås, potatis – 135:-

Vegetariskt tisdag & onsdag
Frittata (potatis, sparris, lök) med crème på semitorkad tomat, rostad zucchini, ruccola, parmesan, saltrostade fröer – 125:-

Sallader

Quinoa med rostade rotfrukter, valnötter, chèvre, dijon & honungsvinägrett – 115:-
med bresola – 125:-

Soppa
Sparrissoppa med räkor, tångkaviar, hyvlad fänkål, krutonger – 125:-

Stående på menyn:

Räkmacka – Focaccia, dijonnaise, räkor, citronpicklad gurka, ägg, pepparrot, dill och citron – 145:-

Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 125:-
med lufttorkad skinka – 135:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.