Vem är Linnérs?
Axel född Linnér och därav namnet. Kock sen 30 år tillbaka, brinner för de traditionella grunderna. Älskar hantverket av att göra allt från grunden, stoppa korv, kavla pasta, mata surdegarna och steka Gåsen.
Jenny numera också en Linnér efter att kärlek uppstod bland grytorna på Bantorget 9 i Lund, som de sedan gjorde till Lunds bästa restaurang. Efter 25 år i köket tillreder hon gärna allt det gröna, inspireras av världens alla kök. Anser att en måltid ska ha innehåll för att tillfredsställa alla sinnen.
Jessica, inte en Linnér men syster till Jenny. Utbildad inom Hotell och Restaurang, har under de senaste 20 åren arbetat med att arrangera resor, möten, event, kongresser både i Sverige och utomlands. Brinner för att skapa en relation, ge bästa servicen och tillgodo se gästens behov och förväntningar.
Senaste nyheterna...
Dagens Lunch 18/12
Dagens Rätter Vi har öppet mellan 10.00-15.00, lunch menyn serveras 11.00-14.00. Fläskfilé med rökig barbecuesås, klyftpotatis, rostad aioli & friterad brysselkål 115:- Polenta med rostad brysselkål, friterad grönkål, saltad selleri, semi torkad tomat, rostade...
Måndag 2 November – Ny stående meny
Vi har öppet mellan 10.00-15.00, lunch menyn serveras 11.00-14.00. Dagens Rätter Färsbiff med rostad blomkål, kvibillegräddädelsås, kokt potatis, päron chutney & friterad persilja - 115:- Rotselleribiff med rostad blomkål, kvibille crème, kokt potatis,...
Gåsa Middag, Avhämtning – sista beställningsdag 31 Oktober
Avhämtning Gåsamiddag 13–14 november Förbeställ, hämta och värm själv. Svartsoppa med kråskorv och dess tillbehör alt Havskräftssoppa med torsk, laxrom, gurka och dill _________________________________ Gås med rödkål, brysselkål, sviskon bakat äpple, pressgurka,...