Så är dagen här, då vi mot vår vilja är tvungna att lägga ut ett inlägg som vi inte vill, som vi kämpat så hårt för att undvika.

Sen Mars månad har vi kämpat med blod svett och tårar för att överleva. NI, har kämpat med blod svett och tårar för att Vi ska överleva och det är vi så oerhört tacksamma för, ord räcker inte till att beskriva alla känslor och kärlek vi känner!

Men efter de senaste restriktionerna, har vi inget val, Linnérs Mat på Sandgatan kommer att hålla stängt tills vidare, med förhoppning om att kunna öppna så snart det går mot ljusare tider och restriktioner lättar.

Vi är med i kampen om att göra allt för att förhindra smittspridning, inte minst för oss själva och vår underbara personal! Men det känns orättvist att restaurang branschen ska pekas ut som en farozon när det är konstaterat att vi inte ens är i närheten av andra platser där smittan sprids. Vi har sedan dag 1 fått restriktioner, följt restriktioner- om inte, varit i risk för böter eller stängning.

Med detta sagt, vi ställer om igen och igen. Vi ger inte upp! Linnérs Mat på Sandgatan ska Öppna igen! Men fram till dess, så är det fokus på att fortsätta laga vår mat, men nu till förbeställning och hemkörning till Södra Sandby och Dalby. Första hemkörning kommer att vara 8 Januari, håll utkik på vår hemsidan, Instagram och Facebook för meny och mer information. Därefter kommer vi att köra hem mat till er efter beställning Tisdagar och Fredagar. Går även fint att beställa och hämta på Sandgatan 10. Perfekt att ha i kylen hemma eller på arbetet. Enkelt att värma till lunch och middag

Så klart är vi öppna för catering beställningar, det är bara att ni hör av er så ordnar vi med det!

hej@linnersmat.se

0739-895449

Vi hoppas att Ni med Oss orkar att kämpa vidare för att vi ska ha ett levande samhälle efter denna mörka tid är över. Ni är bäst!

Varma Hälsningar

Axel, Jenny och Jessica