Lunchmeny Vecka 20

Tisdag: Stekt fläsk med rostad broccoli, löksås, rårörda lingon, bakat äpple, kokt potatis -125:-

Onsdag: Färsbiff med saltgurka, senapscrème, bacon & parmesankrisp, marinerade tomater, kokt potatis – 125:-

Torsdag: Fiskfärsbiff med ramslöksvelouté, citronpicklad gurka, hackat ägg, brödkrisp, kokt potatis- 125:-

Fredag: Kyckling med vinägerstekt fläsk, champinjoner, syltlök, röttvin, rostad potatis och örtsallad – 135:-

Vegetariskt torsdag och fredag

Frittata ( spenat, lök, potatis ) med tomatsallad, rostad spetskål, créme på kronärtskocka, rostade fröer – 125:

Soppa

Sparrissoppa med räkor, tångkaviar, krutonger och hyvlad fänkål – 125:-

Sallader

Fransk potatissallad med haricot verts, oliver, ägg, tomat & vinägrett

med fetaost – 115:-

med rökt lax – 135:-

Stående på menyn:

Räkmacka – Focaccia, dijonnaise, räkor, citronpicklad gurka, ägg, pepparrot, dill och citron – 145:-

Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 125:-

med lufttorkad skinka – 135:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.