Lunchmeny Vecka 39

Tisdag: Mormor Majkens köttbullar, gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatispuré – 125:-

Onsdag: Nattabakad karré, pico de gallo, parmesangratinerad potatis-125:-

Torsdag: Kyckling i rödcurry, kokos, lime &- citrongräs, böngroddar, sugarsnaps, basmatiris, chilipicklad gurka, rostad kokos– 125:-

Fredag: Fläskfilé med bakad potatis, choronsmör, bakad jordärtskocka, bacon, haricote verts, smörad rödvinssås– 135:-

Vegetariskt Tisdag & Onsdag
Dhaal, granatäpple, yoghurt, saltad gurka, rostad kokos, ört &- vitlöks naanbröd -125:-

Vegetariskt Torsdag & Fredag
Tiropita med melitzanosalata (syrlig auberginesallad) , oliver, semitorkad tomat – 125:-

Sallader
Rökt lax, fransk potatissallad, ägg, oliver, tomat, lök, kapris, örtvinägrett – 120:-
/
Fransk potatissallad, tångkaviar, ägg, oliver, tomat, lök, kapris, örtvinägrett – 115:-

Soppa
Rostad majssoppa med ost &- jalapeño quesadillas– 115:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 125:-
med lufttorkad skinka – 135:-

 

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.
Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.