Vecka 21

Tisdag: Kyckling med nudlar i kryddig buljong. Böngroddar, sockerärtor, röd spetskål, wasabimajo -135:-

Onsdag: Pannbiff med smörade primörer, libbsticka, yoghurt och nypotatis – 135:-

Torsdag: Mörbakad karré med vitlöksmarinerad zucchini, rostad potatis, labneh och chilivinägrett – 135:-

Fredag: Raggmunk med rimmat stekt fläsk, rårörda lingon, sallad på äpple, lök & spenat – 135:-

Vegetariskt torsdag & fredag
Kikärt & bulgursallad ( blomkål, lök, paprika) med friterad halloumi, libbsticka, yoghurt, rostade fröer – 135:-

Popup macka
Marinerad fläskfilé i baguette med sojapicklad shiitake, wasabimajo, böngroddar, sockerärtor, kål – 125:-

Soppa
Sparrissoppa med räkor, krutonger, rädisa – 135:-

Sallader
Rökt lax, vinägrettpotatis, haricots verts, rädisa, sparris, ägg – 135:-
//
Marinerad tofu, vinägrettpotatis, haricots verts, rädisa, sparris, ägg

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 135:-
med lufttorkad skinka – 155:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.  Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.