Lunchmeny Vecka 48

Tisdag: Färsbiff med rödbetor, saltgurka, skysås, dijoncrème, stompad potatis med brynt smör & dragon -125:-

Onsdag: Kryddstekt kyckling med ratatouille, parmesancrème, rostade pinjekärnor, citronmarinerad grönkål – 125:-

Torsdag: Fiskbiff med vitvinsås, räkor, citronpicklad gurka, cruditè på morot & fänkål, friterad kapris, potatispurè – 125:-

Fredag: Pepparstekt pluma med rödvinssky, parmesangratinerad potatis, bacon & lökkrisp, vitlöksfrästa bönor  -135:-

Vegetariskt torsdag & fredag
Varm fetaost, citronpicklad gurka, tomatconcassè, potatis, oliver, rostad vitlöksyoghurt – 125:-

Sallader
Kikärtor, fetaost, picklad rödlök, tomater, feferoni, citronpicklad gurka, rostade fröer, yoghurtdressing – 110:-
med lufttorkad skinka – 115:-

Soppa
Rostad blomkålssoppa med krutonger, tryffelcrème och krisp på skinka – 120:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 125:-
med lufttorkad skinka – 135:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.
Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.