Lunchmeny Vecka 43

Tisdag: Pannbiff med dijoncrème, saltgurka, rödbetor, baconkrisp, kokt potatis & skysås -135:-

Onsdag: Kyckling i rödcurry med rostad pak choi, sockerärtor, rostad kokos, krispig spetskål, basmatiris- 135:-

Torsdag: Nattabakad karré med päronchutney, västerbottenost, svampar, rostad potatis– 135:-

Fredag: Flankstek med tortilla, avokadosallad, tomatsalsa, friterad potatis, jalapeñomajo – 135:-

Vegetariskt tisdag & onsdag

Dhaal med saltad gurka, yoghurt, granatäpple, rostad kokos, basmatiris– 135:-

Soppa
Champinjonsoppa med baconkrisp & krutonger – 125:-

Sallader
Kikärtssallad ( gurka, paprika, lök ), oliver, semitorkad tomat, rostade fröer, kronärtskocka, fetaostdressing – 115:-
med salami – 120:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 135:-
med lufttorkad skinka – 140:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.