Lunchmeny Vecka 40

Tisdag: Confiterad fläsksida med picklad pumpa, friterad ostronskivling, bakad potatis, sherryvinägersås   – 120:-

Onsdag: Kalvfärsbiff med oliver, fetaost, rostad paprika, gurkyoghurt, rostad potatis och salviasky – 120:-

Torsdag:  Pluma med marinerad fänkål, tomat & sardellsås, rostad potatis med vitlök och örter – 120:-

Fredag: Flankstek med dragon/dijonsås, friterad brysselkål och stompad potatis – 130:-

Vegetarisk
Varm fetaost med rostad paprika, oliver, gurkyoghurt, tomatconcassé med salvia och rostad potatis – 120:- ( ny rätt torsdag & fredag )

Soppa:
Morotsoppa med asiatiska smaker, confiterad torsk, rostad kokos och picklad shiitake – 110:-

Sallader:
Glasnudlar med kyckling, krispigt grönt, picklad shiitake, böngroddar, morot och rostade jordnötter – 115:-

VEGETARISK SALLAD
Inlagd kronärtskocka med pasta, tomat, picklad zucchini, oliver och rostade kikärtor – 110:-

 

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 120:-
med lufttorkad skinka – 135:-

 

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd