Lunchmeny Vecka 16

Tisdag: Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré -125:-

Onsdag: Kyckling i gulcurry med sesamrostad   pak choi, picklad morot och basmatiris – 125:-

Torsdag: Nattabakad karré med pico de gallo, friterad sötpotatis, yoghurt, rostad vitlökssky- 125:-

Fredag: Flankstek med beamajo, klyftpotatis, tomatsallad och lökkrisp – 135:-

Vegetariskt tisdag & onsdag

Varm fetaost med panzanella, basilikamajo, rostad mandel – 125:-

Sallader

Caesarsallad med matvete, kyckling och baconkrisp – 120:-

Sallad med kikärtor, fetaost, gurka, tomat, rostade fröer, paprika, lök och yoghurtdressing – 115:-

Soppa

Sparrissoppa med räkor, tångkaviar, hyvlad fänkål, krutonger – 125:-

Stående på menyn:

Räkmacka – Focaccia, dijonnaise, räkor, citronpicklad gurka, ägg, pepparrot, dill och citron – 145:-

Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 125:-
med lufttorkad skinka – 135:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.