Lunchmeny Vecka 41

Tisdag: Lasagne med basilikacrème, ruccola, parmesan, tomatsås, syrlig kålsallad-135:-

Onsdag: Fläskestek med krispig brysselkål, kokt potatis, cognacsås, picklad pumpa- 135:-

Torsdag: Färsbiff med ratatouille, bulgur, citronyoghurt, rostad fetaost– 135:-

Fredag: Nattabakad karré med savoykål, rostad potatis, friterad ostronskivling, dill, lagrad prästost – 135:-

Vegetariskt torsdag & fredag
Rotfruktsbiff med rostade pumpafrön, ratatouille, bulgur, rostad feta, citronyoghurt – 135:-

Soppa
Rotsellerisoppa med rilette på rapsgris, senap & citron, picklat äpple – 125:-

Sallader
Sallad med salami, matvete, kronärtskocka, gemsallad, rostad blomkål, dukkha, ört & vitlöksvinägrett – 125:-

****
Matvetesallad med fetaost, rostade kikärter, kronärtskocka, gemsallad, rostad blomkål, dukkha, ört & vitlöksvinägrett – 115:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 135:-
med lufttorkad skinka – 140:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.