Lunchmeny Vecka 48

Tisdag:

Färsbiff med äpplechutney, baconkrisp, honungsrostad palsternacka, rosmarincréme, skysås – 120:-

Onsdag: Kotlett med sallad på semitorkad tomat, haricotes verts, parmesan, torkad oliv och pepparsås – 120:-

Torsdag: Ljummen sockersaltad lax, potatis i dill & skånsk senapscréme, picklad gurka, gröna ärtor och krispig grönkål – 120:-

Fredag: STÄNGT

Vegetarisk

Blomkål & potatisbiff med hummus, fetaost, kålcrudité och persilja & myntavinägrett – 120:-

Soppa:

Majs & kokossoppa med kyckling, portabello svamp, tomat, chipotlegrädde – 110:-

Sallader:

Rostade rotfrukter, cous cous, fetaost, saltrostade fröer, picklad zucchini, hyvlad rödlök, grönkål och apelsin & dijondressing – 110:-

Med lufttorkad skinka – 115:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 120:-
med lufttorkad skinka – 135:-

 

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd