Lunchmeny Vecka 22

Tisdag: Stekt fläsk med grädd-& dragonkokt potatis, rabarberchutney och bakad lök – 120:-

Onsdag: Pannbiff med potatispuré, pressgurka, rårörda lingon, sockerstekt lök och skysås – 120:-

Torsdag: Fiskbiff med färska bönor, riven pepparrot, hackat ägg, räkor, brynt smör  -120:-

Fredag: Kalv med dillglacerade morötter, picklad gurka, västerbottenkrisp, sötsyrlig sås – 130:-

Vegetarisk

Rostad kål med tångkaviar, hackat ägg, riven pepparrot, färska bönor och kokt potatis -120:-

Sallader:

Asiatisk kyckling med nudlar, lime, thaibasilika, mynta, råkost, gurka och chili  – 120:-
/
Potatisfrittata med kronärtskocka, tomat, färska bönor, oliver och ört-& kapriscréme – 120:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 120:-
med lufttorkad skinka – 135:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.