Lunchmeny Vecka 3

Tisdag: Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor, hyvlad silverlök, brynt smör & potatispurè -135:-

Onsdag: Karré fylld med örter, vitlök & citron, zucchini, rostad potatis, skysås – 135:-

Torsdag: Kycklingköttbullar ” asian style ” med gochujangmajo, rostad pak choi, röd spetskål, böngroddar, rostade jordnötter & basmatiris – 135:-

Fredag: Griskinder med ribollita ( potatis, grönkål, vita böner & buljong ), ricotta – 135:-

Vegetariskt torsdag & fredag
Spenat, champinjon & ostfylld potatiskaka med äpple & päronchutney, paprika, solros & chipotle ”pesto” – 135:-

Soppa
Morotssoppa med asiatiska smaker, räkor, krutonger, aioli – 135:-

Sallader
Caesarsallad – matvete, kyckling, vinägerfläsk, krutonger, tomat, lök, caesardressing – 135:-

/
Sallad med vitost, matvete, bönor, krutonger, tomat, lök & caesardressing – 115:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 135:-
med lufttorkad skinka – 155:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.