Vecka 49

Tisdag: Pannbiff med tzatziki, oliver, sås på semitorkad tomat, rostad fetaost, potatis -135:-

Onsdag: Marockansk kycklinggryta med rostad mandel, yoghurt, saltad selleri, aprikos och pärl couscous- 135:-

Torsdag: Isterband med senap & dillstuvad potatis, rödbetor, senap, picklad gurka– 135:-

Fredag: Cordon Bleu med saltgurka, kapris, gröna ärtor, potatis & skysås – 135:-

Vegetariskt tisdag
Biff på morot, rotselleri & rostade fröer med tzatziki, oliver, sås på semitorkad tomat, rostad fetaost, potatis – 135:-

Vegetariskt onsdag
Marockansk gryta med kikärtor & rostad blomkål. Mandel, yoghurt, saltad selleri, aprikos och pärl couscous – 135:-

Vegetariskt torsdag & fredag
Dhaal med basmatiris, saltad gurka, yoghurt, granatäpple, rostad kokos – 135:-

Soppa
Svampsoppa med mousseline på kyckling, baconkrisp – 125:-

Sallader
Risoni, grillad paprika, kronärtskocka, gurka, picklad lök, oliver, fetaost, oreganovinägrett – 115:-
med lufttorkad skinka – 125:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 135:-
med lufttorkad skinka – 140:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.