Lunchmeny Vecka 5

Tisdag: Rimmat stekt fläsk med bakat äpple, löksås, rostad broccoli, rårörda lingon och kokt potatis – 120:-

Onsdag: Marockansk kycklinggryta med pärl cous-cous, aprikos, saltad selleri, rostad mandel och yoghurt – 120:-

Torsdag: Porchetta på karré med sås på semitorkad tomat, oliver, fetaost, marinerad zucchini, gremolata stompad potatis – 120:-

Fredag: Flankstek med nudlar, kryddig buljong, kimchimajo,  sesamrostad broccoli, krispigt grönt och jordnötter – 130:-

Vegetariskt Tisdag & Onsdag
St Agur gratinerad potatis & zucchinikaka med honungsrostade valnötter och päronchutney – 120:-

Vegetariskt Torsdag & Fredag
Smördegsinbakad svamp & linsterrin med äpplechutney, rostade rotfrukter och tryffelcréme – 120:-

Soppa:
Svampsoppa – kummin, smördeg och baconkrisp – 115:-

Sallader:
Torsk escabeche, potatis, krispigt grönt, yoghurtdressing – 115:-
/
Tabbouleh på blomkål, oliver och mynta. Persiljevinägrett, pannoumi och kikärter – 110:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 120:-
med lufttorkad skinka – 135:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té
Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.