Vecka 11

Tisdag: Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor, bryntsmör, potatispurè -135:-

Onsdag: Ört & vitlöksstekt pluma med rostade rotfrukter, rödvinssky, lökkrisp, aioli – 135:-

Torsdag: Nattabakad karrè med rostad kål i chimichurri, tomatsky, potatis, rostad mandel – 135:-

Fredag: Kyckling med ramslöksveloutè, potatis, marinerade tomater, västerbottenkrisp– 135:-

Vegetariskt torsdag & fredag
Frittata ( svamp, lök, spenat ) med kålsallad, basilikavinägrett, rostad mandel, parmesan & ruccola – 135:-

Soppa
Minestronesoppa med risoni, parmesan, krutonger, crème fraiche – 115:-

Sallader
Caesarsallad – matvete, kyckling, romansallad, lök, bacon, krutonger, parmesan, caesardressing – 135:-

/
Matvetesallad med roman, semitorkad tomat, ruccola, kronärtskocka, krutonger, mozzarella, basilikavinägrett – 115:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 135:-
med lufttorkad skinka – 155:-

 

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.